5. juli 2017

Levering

Nedenstående leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Dit møbelværksted Betingelserne gælder i det tilfælde hvor der ikke er indgået anden skriftlig aftale mellem dig som køber og Dit møbelværksted og hvor modtageren har adresse i Danmark.

Vi leverer kun varer ved forudbetaling under ovenstående betingelser.

Når vi har registreret en indbetaling, sender vi den/de bestilte produkter til den i bestillingen angivne leveringsadresse indenfor 1-5 hverdage. Dog tages der forbehold for udsolgte varer og forsinkelser fra Post Danmark. Såfremt vi har udsolgt eller ikke har varen på lager, modtager du en E-mail med besked derom.

Leveringen af varer anses for sket, når varen er modtaget på den adresse, der er angivet i ordren. Alle forsendelser håndteres af Post Danmark..

Forsendelsesomkostningerne bliver beregnet ud fra den samlede vægt af den afgivne ordre og den gældende takst for forsendelse af Post Danmark, dog min. kr. 80,00. Farve- og prøvekort 40,00
Risikoen for varerne købt hos Dit møbelværksted overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Dokumentation og vejledning:

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Dit møbelværksted. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Dit møbelværksted, er denne udelukkende af vejledende art.