5. juli 2017

Betaling

Nedenstående betalingsbetingelse gælder for alle leverancer fra Juhlin Møbler. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået anden skriftlig aftale mellem dig som køber og Dit møbelværksted og hvor modtageren har adresse i Danmark.

MOMS:
Alle opgivne priser på Dit møbelværksted`s butik er inkl. 25% dansk moms.

PORTO OG FORSENDELSESOMKOSTNINGER:
Efter gældende takst

BETALINGSMÅDER:
Som forbruger på www.butik. juhlin.dk har du mulighed for at vælge en af følgende betalingsformer:

– betaling med Dankort
– via kontooverførsel

SÅDAN BETALAR DU:

Dankort:
Betalingen foregår ved at du indtaster dit kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre i felterne der fremkommer, dår du vælger Dankort som betalingsform. Når du har klikket på knappen “afgiv ordre” sendes disse informationer i krypteret form til PBS, der kontrollerer kortets gyldighed. Når kontrollen fra PBS er gennemført, modtager vi information om hvorvidt vi kan trække pengene fra din konto. Godkendelse/afvisning bliver vist øverst i skærmbilledet.
Efter gældende lovgivning trækker vi først pengene fra din konto den dag vi sender pakken.

Sikkerhed:
Dit Møbelværksted benytter sig af den godkendte SSL (Secure Socket Layer) protokol til at kryptere dine data. Krypteringen betyder at dine indtastede kortoplysninger kodes før de sendes til PBS, således at hverken vi eller andre får adgang til disse oplysninger.

Kontooverførsel:
Hvis du vælger at betale varerne forud via et kontonummer i din bank til nedenstående kontonummer, kan du kontakte din bank og bede dem foretage overførslen eller bruge en “homebanking”-aftale, hvis du har en sådan tilknyttet din bank.
Reg.nr. 9282 kontonr. 4581692124

(Evt. skal du taste alle tallene ud i et dvs. 92824581692124

HUSK at notere dit ordrenummer, som står på den ordrebekræftelse du fik tilsendt pr. E-mail. Vi bruger det som identifikation af dig i forhold til betaling og leveringsadresse. Har vi ikke det, kan vi ikke se hvor ordren skal sendes hen!

Bemærk at der ved kontooverførsler fra andre pengeinstitutter end Spar Nord kan gå op til 2 hverdage før betalingen er registreret på vores konto. Fra Spar Nord registreres overførslen samme dag.
.

Oplysninger der skal påføres, hvir du betaler med girokort eller i banken:

Girokontonummer:
Ordrenummer: Står på din ordrebekræftelse du fik tilsendt pr. E-mail
Navn og adresse: Det navn du oplyste ved bestilling af varerne
Beløb: Det samlede beløb inkl. forsendelse, der fremgår af ordrebekræftelsen

Bemærk: Der kan gå op til 3 hverdage før betalingen er registreret på vores girokonto.

Dit Møbelværksted
Nygade 95C
7430 Ikast

Når vi har modtaget betaling sender vi dine varer.